JORIES KAMPAŇ

by - března 31, 2017




 Ahoj všichni,

 mám za sebou další rozhovor, s další skvělou holčinou, která blog provozuje. Celí rozhovor se odehrál v přátelském duchu, stejně jako předchozí a já myslím, že mám další skvělou kamarádku!

  Upřímně, když jsem autorce napsala, že bych jí měla ráda v této kampani, myslela jsem si, že nemá zájem, protože hned neodepsala. Nakonec se však ukázalo, že nekouká tak často na facebook, jako někdo, že? No, ale na email reagovala a já se začala radovat z další povedené akce.  Domluvili jsme si čas. kdy se se do toho dáme, a teď tu mám pro vás spoustu zajímavých otázek a odpovědí. Tak čtěte dále, ať se to všechno dozvíte!

 Moje první otázka, kterou jistě všichni tušíte, zněla nějak takto:


 Proc jsi vlastně začala s blogem? 

 Před tímto blogem jsem jich měla už spousty. Vždycky mě zajímalo a bavilo číst různé blogy. Měla jsem blog o Stardoll, Simíkách a nevím o čem všem.  Tento jsem si založila proto, že mě to stále baví a k mé vášni se přidala i móda a jelikož, bych to jednou chtěla s blogem a módou někam dotáhnout, tak jsem se do toho rozhodla jít do toho po hlavě a naplno začít s blogem, kde budu psát o tom, co mě opravdu naplňuje.

 To ti přeji. Myslím, že právě to je ten správný důvod, proč s něčím takovým začít. Moje další otázka, se taky týká práce. Jelikož jsme v devítce, zajímalo by mne, kam jsi poslala přihlášky?

 Vybrala jsem si dva gymply, jelikož krve se bojím, domy stavět nechci a prosedět celí den u šicího stoje mě taky neláká. z toho důvodu, je to pro mě dobrá volba.

Ale gympl, to je taky dobrá volba. Jako další otázku, jsem zvolila taneční, protože to je myslím, dost důležitá věc. Jdeš?

 Dobrá otázka. Ano jdu. Moc se tam těším. Doufám, že do té doby neztratím tanečního partnera.Na šaty, úpravu vlasů a prostě na ti zábavu tam. Tanec miluji!

Taneční jsou fajn. Tak jo, další otázka, se týká tak trochu sociálního života. Máš teď někoho, kdo by byl tvůj vzor?

 Samozřejmě, že mám. Ať už to jsou mé budoucí manželky, jako Gigi Hadid, Ariana Grande, všechny Kardashianky,nebo ameřičtí youtubeři, které miluju. Je toho dost. 


 A tady přichází ta chvíle, kde jsme se shodli i neshodli. Třeba Kardashianky já ůplně miluji, ale třeba Gigi nenávidím. Ozvěte se dolu do komentářů, koho máte rádi vy. Ráda se tohle dozvídám. Ale teď zpět k rozhovoru.

 Jo, abych nezapoměla, samozřejmě všechny blogy. Mezi které samozřejmě, patříš i ty. 

 Moc děkuji! A teď přichází otázka, kteroui pochopí jen Kardashianky, ale já jí sem prostě musela dát. Koho z nic h máš nejraději?

 Vážně jenom jednu? To nejde. Každá má něco do sebe a každá je něčím jedinečná. Kendall topmodelka, Kylie vládne Snapchatu, Khloé is the workout queen, Kourtney je sexy máma, Rob je srdíčko a Kris je prostě bitch, kterou musíte milovat! ❤

 Souhlasím. Ale teď k další otázce. Díky tomu, že jsi blogerka, musíš dělat věci, kteří jiní nedělají, jak na to reaguje tovje okolí?

Abych pravdu řekla, moje okolí neví, že mám blog, moje rodina ani mí přátelé. Dělám to co mě baví a nemusím to nikomu říkat, mám své přátele mezi blogerkami a ty jsou jako moje druhá rodina. ❤

 ❤️ Asi tak 💛 dobře, protože jsi blogerka a máš talent na psaní, píšeš nějaký příběh? Popřípadě znáš aplikaci Wattpad?

 Talent na psaní. To mi ještě niky nikdo neřekl. Děkuji moc! Samozřejmě aplikaci Wattpad znám, ale nepoužívám. Na mém blogu mám rubriku, ve které píšu takový příběh, který vydávám na kapitoly, takže ano, píšu příběh. Je o módě a lásce. Víc vám říkat nebudu, takže kdyby vás to zaujalo, můžete se na můj blog podívat. Budu jedině ráda!!!!


 Řeknu vím. Příběh čtu a je krásný!

 Ano, čtu ho a je výborný. Další otázka, se týká cestováním. Jak to s ním máš? A co je tvoje vysněné místo?

 Páni. Zase jenom jedno? Těch je tolik, že to ani nedokážu spočítat! Ale co bych chtěla asi navštívit nejvíc je LA, NY, Paříž, také bych se chtěla vrátit do Anglie. Vo mě dost láká je Thajsko, Bali, Hawai, Bora Bora..... No, je toho opravdu hodně! A samozřejmě centrum mody Miláno. 

 Tedy, ty toho máš! Ale tak, zase dobře, že máš sny. Řekni mi, jaké blogy máš ráda a jakou máš nejraději tématiku?

 Samozřejmě mám ráda tvůj blog, pak mám strašně ráda Inu T., Lifebymaky, Styllish coffee, Elizabeth Lore.... Opět je jich strašně moc a mám ráda, jak už jsem řekla, všechny blogerky, které čtu!

Ještě jednou děkuji!!!

 A téatika? Jak už jsem řekla. Mám ráda modu, cestování, makeup, ale třeba i typy na seriály a tak. Taky mám ráda blogy o životním stylu, kdy při jejich čtení vzpomínám na to, jak žiji já, a je mi do breku. Čokolády se ale nevzdím!

 Přesně, čokololáda navždy. Další otázka se týká hudby. Jaká tě podle tebe vyjadřuje?  

 Na tuto otázku nedokážu zcela přesně odpovědět, protože poslouchám různé druhy hudby podle mé momentální nálady. Například teď mezi mé oblíbené písničky patří Major Lazer-Run Up, Beyoncé-Hold up, Jason Derulo-Swalla, Katy Perry-Chained to the rhytm a Elle King-Wild love, kterou jsem objevila pomocí reklamy Estée Lauder s Kendall Jenner na jejich nové rtěnky Pure colour. Mezi mé all time favorite patří Ariana, její písničky miluju! Zvlášť její album Dangerous woman. Mám moc ráda Beyoncé, pro tože Beyoncé je queen prostě!!!

Ariana Forever!!! A co knihy. Jaký žánr máš nejraději?

 Móda. Jedním slovem móda. Miluji knížky s fashion tématikou, ať už jsou to životopisy slavných návrhářů, tak i například Ďábel nosí Pradu. Mám moc ráda Girl Online od Zoe Sugg, protože pojednává o dívce, která má svůj blog a to je mi samozřejmě moc blízké.

 V Girl online jsme se zase shodli. Prostě srdcovka.

 Girl Online navždy v našich srdcích. Tak jo, další otázka se týká vaření. Jak to s ním máš?

S vařením.... No.  Ne že bych k němu neměla city, moc ráda peču a vařím, ale hlavně peču, ale myslím si, že vaření a pečení nemá city ke mně. Z míchaných vajíček vzniknou spíš míchané skořápky, a tak no...  Radši přejdeme k jinému tématu.

 Tak jo, srašně mě to mrzí, protože jsem si to opravdu užila, ale je přednámi poslední otázka. Jak bys několika slovy popsala tuto kampaň?

 Super zkušenost! Radost! Srdíčko! Jsem smutná, že už je toto poslední otázka. Bylo úžasný s tebou spolupracovat! Moc jsem si to užila a jsem ti moc vděčná! DĚKUJU MOC! Přeji ti, aby se ti v životě splnily všechny sny a všechna přání a aby jsi byla šťastná! ❤ DĚKUJU ❤

 Tímto bych ti chtěla moc poděkovat. 

 Tak, dnešní článek máme za sebou, ale nebojte, na blogu Jories brzo najdete článek.

 Tady je odkaz: https://basic-whitegirl.blogspot.cz/

 Xoxo Clara
  

You May Also Like

3 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...